Leren Magnetiseren?

Dat Kan Jij Ook Met Deze Online Cursus!

Ken je dat? Dat je ineens aan iemand moet denken, misschien wel iemand die je jaren niet hebt gesproken, en je loopt diegene daarna tegen het lijf? Is het je wel eens overkomen dat je een ‘naar’ voorgevoel had en daarna gebeurde er inderdaad iets onprettigs? Je je beste vriend of vriendin belt en de gesprekstoon volgt, omdat hij of zij je tegelijkertijd belt?

Intuïtie ontwikkelen

Zijn dit nu toevalligheden, bestaan toevalligheden? Heb je ook wel eens, bij sommige personen, dat je uitgeput bent als je na hun bezoek weer alleen bent, alsof hij of zij je energie heeft leeggezogen? Mensen die je de eerste keer ziet en er gelijk een vertrouwen is, het gevoel alsof je deze persoon al je hele leven kent, maar ook personen waar je een ‘naar’ gevoel van krijgt, je zult dan gelijk afstand bewaren. Zonder dat er een woord gewisseld is, zal je dit gevoel doorkrijgen.

Aura, het elektro-magnetisch veldbody, aura, chakra, energy

Je voelt dus heel goed het energieveld, de aura, van deze persoon aan. Misschien botsen de kleuren van jullie aura’s (vloeken de kleuren als het ware) en bestaat er daarom een naar gevoel.

Een gave of heeft iedereen dit?

Nu kun je denken, dat voelt toch iedereen? Ja, in zekere zin heb je gelijk, maar natuurlijk zijn er mensen die hun intuïtie sterker ontwikkeld hebben. Intuïtie ontwikkelen is zeker mogelijk! Hoogsensitieve personen kunnen vaak behoorlijk last hebben van alle signalen die zij opvangen. Ze kunnen zich eenzaam voelen doordat de mensen in hun omgeving deze signalen niet of nauwelijks opvangen. Leer je hiermee bewust te werken, dan zal jouw leven een andere wending nemen!Alles in dit universum heeft een energie, een magnetisch veld, zelfs gedachten brengen een energie teweeg. Gedachten hebben een zeer grote kracht en daardoor een krachtig energieveld. Omdat alles met elkaar verbonden is, kunnen mensen dus ook signalen, als ware zijzelf de antenne, ontvangen. Energie heeft nog een andere eigenschap, iedere soort energie heeft een trillingsniveau. Dit trillingsniveau kun je zichtbaar maken in kleuren ( denk aan aurafoto’s ). Alle gebeurtenissen in het heden, verleden en toekomst worden in energievelden opgeslagen, het verleden, heden en de toekomst hebben dus ook een trillingsniveau. Sommige mensen kunnen, bewust of onbewust, perfect afstemmen op dit niveau en zodoende informatie doorkrijgen. Het magnetisch veld heeft een hele sterke kracht, denk hierbij aan eb en vloed en de kracht die de maan hierbij uitoefent. Hoeveel mensen voelen zich niet rot of juist fijn met volle maan? Alles staat met elkaar in verbinding en zodoende is ook de wet van de aantrekkingskracht te verklaren. Als zelfs gedachten een energiegolf teweeg brengen en er een wisselwerking bestaat in dit magnetisch veld, kun je met gedachten dingen aantrekken en afstoten.

Intuïtieve ontwikkeling

Is het mogelijk dit veld met jouw handen te voelen? Ja, dit is mogelijk en ook jij gaat dit leren! In onze online cursus en praktijklessen leren onze cursisten het energetisch lichaam van hun cliënten voelen én behandelen, ook jij kunt dit leren!

Meditatie

Meditatie is een heerlijk ontspannen gevoel teweeg brengen in jezelf en je zult je na een meditatie dan ook heerlijk rustig en hernieuwd voelen!meditatie Je aura-kleuren veranderen zelfs! Er zijn testen gedaan met vóór en ná foto's (Kirlian fotografie) en onze aura-kleuren veranderen tijdens de meditatie! Mediteren is dus heel gezond! Welke middelen worden je met deze online cursus aangereikt?mp3

 • Aarding meditatie
 • Aura meditatie
 • Chakra meditatie

  Het complete werkboek (pdf) van de cursus, met uitleg over:

 • Chakra's
 • Aura-lagen
 • Pendelen
 • Oefeningen om de gevoeligheid in jouw handen te vergroten, zodoende leer je het energetisch veld van het lichaam voelen.

Online video's:

 • Online video opschonen auralagen.
 • Online video diagnose stellen en reinigen van de chakra's.
 • Online video behandeling van hoofdpijn.
 • Online video behandeling van andere klachten.
 • Online video hoe de pendel te gebruiken.

Bestel Nu En Begin Direct Met Je Cursus!

Prijs nú (slechts tijdelijk)

€ 97,-

Wij geven je een 7 dagen niet goed geld terug garantie!

Omdat ik graag tevreden cursisten heb en er zeker van ben dat ook jij kan leren magnetiseren geeft ik een 7 dagen niet goed geld terug garantie!

Mocht je dus besluiten dat deze cursus toch niks voor jou is, krijg je het geld gewoon terug!